Pravila Korištenja

 

Web stranica www.fds.ba i njen cjelokupni sadržaj su u vlasništvu Fabrike duhana Sarajevo d.d. (dalje u tekstu: FDS d.d.). Prvim korištenjem web stranice smatrat ćemo da ste se u cjelosti upoznali s ovim Uslovima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste saglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje.

 

FDS d.d. će uložit razuman napor kako bi se na ovoj web stranici objavljivali tačni i aktuelni podaci, ali ne preuzima odgovornost za tačnost i potpunost istih, kao što i ne daje pravo prigovora u tom smislu. Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na svoju vlastitu odgovornost.

 

Vlasništvo sadržaja

 

Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, izrada kopija, te svaka druga slična vrsta upotrebe kompletnog sadržaja ove stranice ili jednog njenog dijela, bez isključivog pismenog dopuštenja FDS d.d..

 

Sadržaj ove web stranice zaštićen je autorskim pravom koje pripada FDS d.d., ili je ustupljen FDS d.d., a u vlasništvu je trećih osoba. FDS d.d. također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove stranice. Ne smijete smatrati da je bilo koji sadržaj na ovoj stranici za upotrebu bez ograničenja.

 

Autorska prava za sve fotografije, video snimke, podatke i ostale materijale koji se pojavljuju na web stranici isključivo su vlasništvo FDS d.d.. Samo izričito pismena odobrenja izdata od strane ovlaštenih osoba u FDS d.d. se uzimaju u obzir u slučaju korištenja materijala u promotivne, uredničke i informativne svrhe (u novinama, časopisima i elektronskim medijima).