MENU

Vrhunski opremljeno postrojenje

Naši klijenti ne moraju da čekaju, zahvaljujući činjenici da posjedujemo ogroman lager duhanskih proizvoda. Zbog zahtjeva tržišta, briljiramo u proizvodnji privatnih brendova, razvoja istih, te u nabavci materijala za proizvodnju cigareta.

Kontrola kvalitete i oprema

Jedan od bitnijih razloga zašto raditi s nama je upravo naš pristup i shvatanje kvaliteta koji se očituje kroz ujednačen kvalitet na najvišem nivou za sve proizvode proizvedene i distribuirane iz FDS-a. Kvalitet samog procesa garantujemo u svim segmentima, te vrhunskom opremom za processin (Primary, Secondary) vodećih proizvođača za duhanske tehnologije čije održavanje pratimo u saradnji s njima (Comas, Hauni, GD, ITM).

Iskusna radna snaga

Raspolažemo obrazovanim, iskusnim i inovativnim/kreativnim ljudskim resursima koji nude kvalitetna i profesionalna rješenja svim poslovnim zahtjevima. Znanje i bogato radno iskustvo se u našoj kompaniji prenosilo s generacije na generaciju. pored tog nasljeđa, našu radnu snagu karakterišu kvalifikovanost, inventivnost, odgovornost, timski duh i predanost kompaniji, što je omogučilo održivost i uspjehe koje potvrđuje naše duga historija.